banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Valilikten Son Dakika Açıklaması: Urfa'da Okullar Tatil Edildi

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde etkisini artıran ve gece boyunca devam etmesi beklenen kar yağışı dolayısıyla il genelinde (13 Şubat 2020 Perşembe) yarın okullar bir gün süre ile tatil edildi.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, "İlimiz genelinde devam eden kar yağışı ve buzlanmaya neden olacak olumsuz hava koşulları nedeniyle, il merkezi ve ilçelerimizde eğitime 1 gün (13 Şubat Perşembe) süreyle ara verilmiştir. Sevgili öğrencilerimiz, sağlığınıza dikkat ederek kar yağışının keyfini çıkarın" dedi.

Kar yağışı ile birlikte bir çok sosyal medya kullanıcısının valilikten açıklama yapılması için ısrar etmesi sonuç verdi. yapılan açıklamada kar tatiline sadece kar gerekçe olarak gösterilmedi. ayrıca oluşacak bozlanmanın da eğitimin aksamasına neden olabileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.