banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Mardin Haliliye

Uyuşturucu operasyonu; 6 gözaltı
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda çok miktarda esrar ele geçirilirken konuyla ilgisi bulunan 6 kişi ise gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyon çerçevesinde Şanlıurfa- Diyarbakır Karayolu’nda bir şüpheli bir aracı durdurarak araç içerisinde arama yaptı. Aracın bagaj kısmında 23 bin 400 gram kubar ve 1 kilogram da toz esrar ele geçirdi. Araçta bulunan İbrahim K., Mutlu K. ,Fethi B. ve Fahri K. gözaltına alındı. Yine aynı yerde bir aracı durduran ekipler, burada da yaptığı araç içerisinde 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Araç içerisinde bulunan Ümit A. Ve Cemil D. gözaltına alınarak emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.