banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Urfada bir günde 6 kişi evden kaçtı

Evden kaçmak moda oldu. Şanlıurfa'da bir günde 6 kişi evden kaçtı.

Alınan bilgiye göre dün Şanlıurfa Merkezde ayrı adreslerde beş kişi evden kaçtığı bildirildi.

İlk olay Eyüpnebi Mahallesinde meydana geldi. Eyyübiye 50.cı yıl polis merkezine H. P.  “Kız kardeşinin kayıp” olduğunu bildirdi. İddiaya göre evden çıkan 20 yaşındaki F. P.’nin bir daha eve dönemdiği ve nereye gittiğinin belirlenmediği tespit edildi.

İkinci olay, Karşıyaka Mahalesinde sabah saatlerinde meydana geldiği bildirildi. İddiaya göre, M. Y. İsimli şahıs, eşinin kaybolduğunu bildirdi. Sabah evden çıkan 23 yaşındaki A. Y. İsimli Kilis doğumlu kadının eve dönmediği ve ulaşılmadığını ifade etti.

Üçüncü olay, Şen evler Mahallesi Sosyal Rehabilitasyon merkezinde meydana geldi Burada yatılı bulunan 24 yaşındaki F. D ile 19 yaşındaki E. D. isimli iki kız kardeşin yurttan ayrılarak bir daha dönmediği bildirildi. Kızlarının bulunması için baba, emniyet güçlerine başvuruda bulundu.

Dördüncü olay, Paşabağı mahalesinde meydana geldi. İddiaya göre evden ayrılan 24 yaşındaki K. K. İsimli erkek şahıstan haber alınmadığı bildirildi.

Beşinci olay, Devteşti mahalesinde meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki M. T.’nin işsiz ve siyasi bir partinin üyesi olduğu, bu nedenle yurtdışına çıkmış olabileceği gerekçesi ile baba, kayıp oğlunun bulunması için Polise başvuruda bulundu.

Şanlıurfa'da bir günde 6 kişinin evden kaçışıyla ilgili olarak Emniyet Güçleri soruşturma başlattı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.