banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Suruçlu Sporcular Türkiye Şampiyonasında

İzmir'de yapılan yıldızlar ve 16 yaş altı atletizm Türkiye şampiyonasına Suruçlu öğrenciler bölge temsilcisi olarak katıldı. Türkiye genelinde ilçe, il ve bölgede yapılan müsabakalar sonucunda Türkiye şampiyonasına katılan öğrenciler şampiyonada bölgelerini temsil etti. Suruç’ta yapılan müsabakalar sonucunda seçilen ve Şanlıurfa’ya giderek müsabakalara katılan öğrenciler başarı elde ederek bölge birincisi seçildi. Bölge birinciliği ardından 31 Ocak 1 Şubat tarihlerinde yapılan Türkiye şampiyonasına katılan Suruç İ.M.K.B. lisesi öğrencisi Ahmet Erkan yıldızlar kategorisinde 60 metrede 7:48 derecesiyle Türkiye 9.su, 16 yaş altı kategorisinde Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Murat Coşkun 60 metrede 7:94 derecesiyle Türkiye 12.si, uzun atlamada 5:44 derecesiyle Türkiye 12.si, aynı şekilde uzun atlama kategorisinde Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Şahin Eroğlu 60 metrede 8:14 derecesiyle Türkiye 18.si, uzun atlamada 4:91 derecesiyle Türkiye 19.su oldu.

Müsabakalara katılan sporcular Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut’u makamında ziyaret ederek müsabakalar hakkında bilgi verdi. Sporcularla sohbet eden Kaymakam Akbulut ” Türkiye genelinde  spor müsabakalarında genelde ilimizi özelde ilçemiz Suruç’u güzel bir derece alarak temsil ettiğiniz için size teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yarışmalarda daha güzel mücadele ederek daha iyi dereceler alacağınıza eminim. Eğitim ve spor yaşamınızda başarılarınızın daim olmasını dilerim” dedi.

Başarı dileklerinin ardından sporculara ödüllerini veren Kaymakam Akbulut sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.