Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_gj13eeeru89048fev256m7qv10, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
SOSYAL TESİZLER HİZMETE HAZIR haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

SOSYAL TESİZLER HİZMETE HAZIR
 

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi tarafından istimlak edilen ev ve iş yerlerinin üzerine yapılan ve içerisinde Türk ve Fin hamamları, sauna, spor salonu ve kafeterya bulunan tesisin yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.
Belediye Başkanı Ali Murat Bucak böyle bir tesisin Siverek için ihtiyaç olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Halkımıza bu alanda hizmet vermek amacıyla yaklaşık iki yıldan beridir tesisin yapımını sürdürüyoruz. Siverek’te ilk kez içinde spor salonu, Fin hamamı, Türk hamamı ve dinlenme merkezlerinin bulunduğu bir sosyal tesisinin açılışını önümüzdeki günlerde halkımızla birlikte yapacağız."

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.