banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

SİVEREKTE ZİNCİRLEME KAZA

Siverek- Eski Diyarbakır yolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Edindiğimiz bilgilere göre karacadağ istikametine doğru giden araçların 10. km’de yakılan anızdan dolayı yolu görememeleri ve aşırı hızlı olmaları nedeniyle kaza yaptıkları öğrenildi.

İrfan taze fidan yönetimindeki 63 RC 511 plakalı ford transit araç anız dumanından etkilenerek önünde seyreden Ramazan yorgun yönetimindeki  63 EN 901 plakalı araca çarptı çarpmanın etkisiyle Koçali Şehmuz yönetimindeki 63 HV 282 plakalı araca çarptı direksiyon hakimiyetini kaybeden K.Ş önünde seyreden 63 en 905 Plakalı araca çarptı kaza sonrası    devrilen ford transit anız yangınından etkilenerek alev almaya başladı çevredekilerin yardımıyla araç içerisinde bulunan yolcular çıkartılarak olası bir facianın önüne geçilmiş oldu.

 Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Herhangi bir sıkışmanın olmadığı kazada yaralanan çocuklar olay yerine gelen ambulanslarla ve vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası araç sahiplerinin tarla sahiplerinden şikayetçi olacakları belirtildi. Olayla ilgili jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.
Haber: Abdullah Lale


GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.