banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünden Urfa Okuyor Kitap Kampanyası

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü basın ve Halkla ilişkiler biriminden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: 

"Şanlıurfa Valiliği himayelerinde, müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen “URFA OKUYOR” projesiyle okul kütüphanelerimizin kitap sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.
Şanlıurfa Valiliği ve Halk Bank A.Ş. nin destekleriyle temin edilen 100 Bin Kitap, müdürlüğümüz koordinesinde Karaköprü Maşuk MTAL’de Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mücahit Avkıran, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Halk Bank A.Ş. Merkez Şube Müdürü Halit Tanrıkulu İlçe Milli Eğitim Müdürleri okul idarecileri öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törenle 13 ilçemizden gelen okul temsilcilerine teslim edildi."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 11 ay önce

Kitap basvurusunu yapamıyoruz kaç aydır takip ediyoruz ama olmuyor