banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Şanlıurfa Büyükşehir, son TYT deneme sınavı düzenledi

Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitimlerine yönelik desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda 
2018 - 2019 eğitim öğretim yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde 240 lise ve 612 ortaokul olmak üzere yaklaşık 70 bine yakın öğrenciye deneme sınavı yaptı. Deneme yapılacak Hatice Kübra Anadolu Lisesi'nde gerçekleştiren son deneme sınavı kitapçıklarını öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Murat Müjdeci ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan dağıtarak, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, “Büyükşehir Belediye Başkanlığımızla birlikte hem ortaokul son sınıflar için lise giriş deneme sınavları, hem de üniversite sınavına girecek öğrenciler için üniversiteye giriş deneme sınavları yapılıyor. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ederim. Eğitim hepimizin üzerinde durması gereken önemli bir alan. Büyükşehir Belediyemiz de eğitim konusunda her zaman bizim yanımızda" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.