banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Eğitim PKK Harran Üniversitesi

Sağlık Hizmetleri MYO Bahar Dönemi Değerlendirme Toplantısı

 

Toplantıya başkanlık eden Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan AKAN yaptığı değerlendirme sunumunda; bir yıl içerisinde gerçekleştirilen eğitim –öğretimin yanında geçekleştirilen akademik ve kültürel faaliyetleri özetledi. Yapılan faaliyetlerin Yüksekokulumuz, Üniversitemiz ve bulunduğumuz şehrimize, kendimize, öğrencilerimize ve yöre halkına katkılarını aktardı.

Yapılan tanıtım programıyla okulumuzun halk tarafından tanınmasına katkı sağlarken, yapılan I. Ulusal Podoloji Sempozyumu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürler Çalıştayı ile Yüksekokulumuz, Üniversitemiz ve Şanlıurfa şehrimizin kazanımları aktardı. On beş gün arayla gerçekleştirilen bu faaliyetlerle çok sayıda Akademisyen katılımcı bilimsel çalışmalarını paylaşırken, Üniversitemizi, okulumuzu, bizleri ve Urfamızın hem tarihi turistik yerlerini gördüler hem de insanlarıyla tanışmış olduklarını aktardı.

Mevcut on programla eğitim-öğretimin devam ettiğini, önümüzdeki dönem için YÖK’ten onaylanmış iki programa 30’ar öğrenci alındığının bilgisi verildiği. Üç programın başvurusunun Üniversite senetosundan geçtiği işlemler tamamlandığında bu programlara da öğrenci alımı yapılacağını belirtti.

Yüksekokulumuz dönem içinde (Mart 2016) bina taşımı gerçekleşti. Üniversite yönetiminin katkılarıyla kısa sürede tadil tamirat işleri gerçekleştirildi. 15 günlük kısa sürede de yerleşme tamamlandı. Derslikler ders yapılır hale getirildi. Laboratuarlar oluşturulmaya çalışıldı. Yerleştirilme sonrası Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve Daire Başkanları Okulumuzu ziyareti gerçekleşti.

Yüksekokulumuz yönetimi paydaş kurum ve kuruluşlar ile karşılıklı ziyaretleşmelerle gerçekleştirerek karşılıklı bilgi paylaşımları ve işbirliği yapama kararları alındığını aktardı.

Yüksekokulumuzda 25 akademisyen ve 9 idari personelle işlerin yürütülmeye çalışıldığını söyledi. Ekip çalışmasıyla işlerin yürütüldüğü dolayısıyla huzurlu verimli bir çalışma ortamında bulunmaktan memnuniyetini ifade etti.

Toplantı sonunda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan AKAN; Akademik ve idari personel gayretli ve uyumlu çalışmalarından dolayı hazırlanan teşekkür belgeleri büyük mutlukla takdim edildi. Ayrıca daha önce yaptığı proje ile Genç Bilim Kadını Ödülü' ne layık görülen Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşegül KUTLUAY BAYTAK, a bir plaket takdim edildi. I. Ulusal Podoloji Sempozyumunun düzenlenmesinde büyük emeği geçen Öğr. Gör. M. Şerif KİRİŞÇİ’ ye ayrıca plaket verildi.

Bu süreçte gayretleri ve öz verili çalışmalarıyla Yüksekokulumuzu kısa sürede çok farklı yönleriyle gelişmesine katkıları olan; Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Hasan AKAN’a hazırlanan plaket ve Yüksekokul çalışanlarının imzaladığı teşekkür belgesinin takdimiyle toplantı coşkulu ve geleceğe ümit verici temennilerle toplantı sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.