banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Prof Akan'dan "Sağlıklı flört ilişkisi" eğitimi adı altındaki rezalete tepki

Çukurova Üniversitesi tarafından organize edilen rezalete halk tepki gösterirken akademik çevreden de tepki geldi.

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan, Çukurova Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Mustafa Kibar'a rezalete dur demesi çağrısında bulundu.

Harran Üniversitesinde Evrim tehlikesine karşı "Yaratılış Kongresi" düzenleyen Prof. Akan, "Sağlıklı flört ilişkisi" eğitimi adı altındaki rezalete tepki göstererek: "Sayın Rektörüm Prof.Dr. Mustafa Kibar,Adınız gibi kibar bir insan olduğunuzu hep duymuştum. Sizi rahatsız etmek istemezdim ancak talihsiz olduğuna inandığım bir durumu paylaşmak istedim. Sizin üniversitede yapılacak olan flört eğitimi afişi tüm sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor, ben de milli-manevi değerlerimize önem veren bir akademisyen olarak durumu sizinle paylaşayım dedim. Umarım tedbirini alırsınız. "Sağlıklı flört ilişkisi" diye bir kursu öğretim üyeniz Doç.Dr. Fulya Cenkseven Önder isimli bir şahıs tertip ediyor.

Bu tür çalışmalar gayri ahlaki davranışları normal göstererek umudumuz olan gençliğe olumsuz örnek teşkil edecektir. Sayın cumhurbaşkanımızın da sık sık  ifade ettikleri gibi dindar, manevi ve kültürel değerlerine bağlı bir gençlik idealine ters düşen bir çalışma olduğu kanaatindeyim.

Ekte afişi paylaşıyor, olayın tahkikatını yapacağınızı umut ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Allah ihmal etmez, imhal eder Hasan Bey. Flörtçüsü de, riyakarı da iftiracısı da gün gelir cezasını bulur siz canınızı sıkmayın!

Avatar
Mersavili Melih 5 yıl önce

Ha gayret, az daha uğraşırsan rektör yapacaklar :)

Avatar
Köyün Delisi 5 yıl önce

Hasan Bey rektör olabilmek için maşAllah her yolu deniyor. Keşke koltuk sevdasından vazgeçip biraz işi gücü ile uğraşsa, reklam kokan hareketler yapmasa. Kim kimin ne olduğunu biliyor ama devran işte...

Avatar
Seda sancar 5 yıl önce

Acaba Hasan akan ne kadar ahlaklı?

Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Sayın Mersavili Melih; Hasan hoca'nın açıklamasında katılmadığın, yanlış gördüğün nokta neresi. Sen bu uygulamayı çok sevdiysen oğlunu,kızının gönder yol parası benden..

Misafir Avatar
Mersavili Melih 5 yıl önce @Mersavili Musa

Mersavili Musa Bey kardeşim, yazılanları anlamaya odaklanırsanız daha iyi olur. Meccane avukatlık yapacam diye tatsız tuzsuz konuşmayın :) Akıllı ve edepli olun!

Beğenmedim! (2)
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Tamam Melih kardaşım bu defalık affettim, ama bundan sonra 100 düşün 1 yaz ve büyüklerine saygılı ol...

Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Sayın Mersavili Melih, kadronu mu vermediler garazın nedir? Doğru dürüst bir yayın bir şey yap kadronu alırsın merak etme. Arkadan konuşma çalış seninde olur. Bu size abi nasihatı..

Misafir Avatar
Melih 5 yıl önce @Mersavili Musa

He ya Musa abi, seninkiler kadromu vermediler, çok mağdurum. Anlaşılan senin bu ekiple aran iyi sürekli avukatlıklarını yapmandan belli, bir el atsan bizim şu işe

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Benim haklının, doğrunun yanındayım sadece. Melih kardaş sie de bunu tavsiye ediyem.

Misafir Avatar
Mersavili Melih 5 yıl önce @Mersavili Musa

Ah bi de dunyadan haberin olsa iyiydi... :)

Beğenmedim! (1)