banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Suruç

Okulların açılması kırtasiyecileri sevindiriyor

Yaz tatilinin ardından 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlıyor olması kırtasiyecileri sevindiriyor. Yaz tatili boyunca işlerin durgun olmasından yakınan kırtasiyeciler, okulların açılmasıyla işlerinin iyi olduğunu söyledi.

Okulların açılmasına haftalar kala okul araç ve gereçleri için tüm hazırlıklarını tamamlayan kırtasiyeciler satıştan memnun görünüyor. Pazartesi ders başı yapacak öğrenciler velileri ile kırtasiyelere akın ediyor.

Yaz boyunca işlerinin durgun olduğunu ifade eden Engin Varol, okulların başlamasıyla işlerinde bir canlılık yaşadıklarını söyledi.

Varol, okul araç ve gereçlerinde tüm eksikleri tamamladıklarını ve uygun fiyatlarla halka hizmet sunmaya çalıştıklarını belirterek,  2014-2015 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.(Şükrü Tontaş-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.