banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Öğrenciler öğretmenlere karanfil dağıttılar
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ders anlatan bir öğretmeni öğrencilerin alaya alması üzerine Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bu davranışı kınamak ve farkındalık yaratmak için okullarındaki tüm öğretmenlere karanfil dağıttılar ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gelerek tüm öğrenciler adına öğretmenleri temsilen İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’dan özür dilediler.
Meslek liselerinde yetişen öğrencileri her zaman duyarlılık sahibi, öğretmenlerine saygılı öğrenciler olduğunu bildiklerini, az da olsa böyle vakaların yaşanmasının üzüntü verici olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, bu konuda örnek bir davranış sergiledikleri için Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.