banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Milli ve manevi değerler projesi için protokol imzalandı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi olarak, Şanlıurfa genelinde hedeflediğimiz "Milli ve Manevi Değerler" projesi ile "Şehir ve Medeniyet" Projelerimizi uygulamak üzere İl Milli Egitim Müdürlüğü ile ortak İş Birliği Protokolu imzaladıklarını söyleyen gençlik Meclisi Başkanı Faruk Evran şunları söyledi

Bu Bağlamda;

1) Liseli öğrencilerimizin moral ve motivasyonu arttırıcı etkinlikler düzenlenecek.

2) Liselerimizde uzman hocalarımız eşliğinde "Milli ve Manevi Değerler Egitimi üzerine Seminer'ler verip gençlerimizin taleplerini alacağız.

3) Konferans Salonlarımızda Şanlıurfamız'ın Eski Resimlerine ait sergi gösterisi ile başlayıp, Yine Uzman hocalarımız eşliğinde liseli öğrencilerimize "Geçmişten Günümüze Şanlıurfa" eğitimleri ile devam edip, "Sehrimin Medeniyeti" konulu projemiz ile Eğitimimiz tamamlanacaktır. Bu eğitimleri verirken daha neşeli hâle getirerek gençlerimizin daha sağlıklı olarak dinlemesini sağlayacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.