banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Mezuniyetlerinden 33 Yıl Sonra Tekrar Buluştular

 Şanlıurfa’da gerçekleştirilen buluşmada ziraat mühendisleri, yıllardır görmediği arkadaşlarıyla özlem giderdi.
Harran Üniversitesi’nin Eyyübiye Kampüsünde bulunan eski Ziraat Fakültesi binası önünde hatıra fotoğrafı çeken mezunlar, ayrıca Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı da bulup sıra gecesine katıldılar.
Mezunlar duygularını şöyle ifade etti:
Fatma Atıcı “ Mezuniyetimizden onca yıl geçmesine rağmen Şanlıurfa Ziraat Fakültesi ailesi olarak dostluğun, arkadaşlığın, kardeşliğin yıllarla birlikte nasıl büyüdüğüne bu ilk buluşmayla şahit olduk. Öğrenciliğimizdeki gibi nasıl büyük bir aile olduğumuzu kanıtladık. İşlerini bırakıp Almanya'dan, Kıbrıs'tan ve Türkiye'nin dört bir yerinden bizler gibi gelen ve bizlere ev sahipliği yapan tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Mazeretleri nedeniyle aramızda olamayan arkadaşlara çok şey kaçırdıklarını üzülerek belirtiyorum. Önümüzdeki yılda eksiksiz buluşmak dileği ile”
Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan “33 yıl sonra birçok arkadaşımla birlikte olmak beni heyecanlandırdı ve çok mutlu oldum. Katılan ve bu organizasyonu kusursuz yapan tüm arkadaşlarıma ve bizleri yalnız bırakmayan Urfa ekibine gönülden teşekkür ediyorum. Kardeşliğimizin ve buluşmalarımızın devamını diliyorum”
Dr. Hayriye Aslantaş “Çok mutlu oldum. Katılımcı arkadaşlara, ailelerine, eş ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Emeği geçen, organize eden, Urfa'da bizi ağırlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.”
 

Anahtar Kelimeler:
Dicle Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
meryem karadaban (KARABÜK) 5 yıl önce

SELAM OLSUN.