banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Meteorolojiden Fırtına ve Dolu Yağışı Uyarısı


Meteoroloji İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada;  “Doğu Akdeniz'de halen aralıklarla devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın sabah saatlerinden itibaren Hatay çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'in doğusu (Adana, Osmaniye. Kahramanmaraş, Hatay), Güneydoğu Anadolu bölge geneli ile Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (2i-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, lokal su baskını, lokal dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar) vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.    
Meteoroloji İl Müdürlüğünden Olunması Muhtemel Riskler şu şekilde sıraladı; Su Baskını - Ani Sel - Yıldırım - Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.