banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

HRÜ’de Türkiye’nin Tarımına Yön Verecek Yeni Mühendisler Mezun Oldu



Törende, Ziraat Fakültesini başarı ile bitirip, dereceye girenlere başarı belgeleri ve plaketleri verildi.
SİZLER TARIMIMIZA YÖN VERECEK GELECEĞİMİZSİNİZ
Tören öncesi konuşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “ Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin herkes yemek yemek zorunda, yemeğin yolu da ziraattan geçiyor. Sizler tarımımıza yön verecek geleceğimizsiniz. Ailelerimiz emek ve zorluklarla sizleri yetiştirip buralara gönderdi, sizlerde karşılığında okulunuzu güzel bir şekilde bitirip, diplomanızı alacaksınız. Yolunuz açık olsun, ne zaman ihtiyaç duyarsanız biz sizinleyiz ve her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
KAPIMIZ HER ZAMAN SİZLERE AÇIK
Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Aydemir ise; “Dört yıl çok hızlı geçti bunu arkaya bakınca anlıyoruz. Asıl hayat şimdi başlıyor, burada hayatınızın önünü açacak olan bilgilerle donandınız. Biz tüm hocalar olarak elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Bu konuda eksiklerimiz, kusurlarımız olmuşsa da affınıza sığınıyoruz. Bundan sonra bir birey olarak toplumda kendinizi ispat edeceğiniz, mesuliyet alacağınız bir hayat var önünüzde. Harran Üniversitesi olarak kapımız her zaman sizlere açık, bunu sizden önceki öğrencilerimize de söyledik. Bunun sözde olmadığını kendilerinden öğrenebilirsiniz, biz her zaman sizin destekçiniz olacağız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.
Tören, öğrencilerin davul zurna eşliğinde eğlenmesi, kep atma ve havai fişek gösterileri ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.