banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Mardin Haliliye

Hilvan'da kaza; 6 yaralı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde karayoluna serilen mıcırın sebep olduğu iki ayrı trafik kazasında biri çocuk olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

 

İlk kaza dün akşam saatlerinde Hilvan Diyarbakır karayolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine gitmekte olan Musa Yavaş idaresindeki 33 RD 696 plakalı otomobil, karayoluna serilen mıcıra takılıp kontrolden çıkması sonucu şarampole devrildi. Otomobilde bulunan Musa Yavaş (47), Mahide Aksın ( 21) ve 4 yaşındaki Tuğba Yavaş kazada yaralandı. Kaza, yoldan geçenler tarafından güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine bildirildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Musa Yavaş ile Mahide Aksın, hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Meydana gelen trafik kazası nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapatılan karayolu olay yerine gelen trafik ekiplerince yeniden ulaşıma açıldı.

 

İkinci kaza yine aynı noktada ve aynı sebepten meydana geldi. M.Arif Aydın idaresindeki 21 TB 992 plakalı otomobil Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine giderken aynı şekilde asfalt çalışmaları için karayoluna serilen mıcıra takılarak şarampole devrildi. Kazada otomobilde bulunan M.Arif Aydın (37),Bilal Aydın (29) ve Kemal Karadoğan (32), çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Şanlıurfa’ya sevk edildi.

 

Hemen hemen her gün aynı noktada kazaların yaşanmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Karayollarının sorumsuz davrandığını savunan vatandaşlar “ Burada kazanın yaşanmadığı gün yok. Her gün kazalar yaşanıyor. Karayolu mıcırı serip gidiyor. Sonrasında da ilgilenen olmuyor “ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

Geçtiğimiz hafta içinde de aynı noktada meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 9 kişi yaralanmıştı.

Mustafa Ufak www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.