banner2
Öne Çıkanlar harran Gaziantep mehmet ekinci kaza Türkiye

Yeterli Başvuru yapılmadı

Harran Üniversitesinde Öğrencilerin Pedagojik Formasyon eğitimi için yeterli kontejan açılmadığı için günlerce eylem yapmışlardı. YÖK'ün Rektörlüklere yetki vermesinden sonra Harran Üniversitesi senatosu 1355 kişilik kontenjan açtı. açılan kontenjanlara Pedagojik Formasyon Sertifika eğitimi için 1215 kişi müracaat etti.

yeterli müracaat olmayınca  Toplam kontenjandan 140 kişilik bir açık oluştu. Bazı programlarda yoğun müracaat olduğu halde bazı programlara da kontenjanın altında başvuru olmadı. Başvuruların açılan kontenjanın altında kalması nedeniyle durum, yerleşemeyen adaylar lehine Harran Üniversitesi Senatosunca yeniden değerlendirilecek ve en geç 30 Aralık Çarşamba günü bu konuda açıklama yapılacağı açıklandı.

Haber: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.