banner2
Öne Çıkanlar PTT 1. Lig Urfa Haberleri Galatasaray Türkiye Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu

Urfa’da Veteriner Hekimlik Söyleşisi

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Dünya Veteriner Hekimler günü münasebetiyle, 28 Nisan 2016 tarihinde “Şanlıurfa’da Veteriner Hekimlik Hizmetleri” konulu söyleşi programı düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Avcı ve öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu etkinliğe konuşmacı olarak Şanlıurfa Veteriner Hekimler Oda Başkanı Abdullah Açıkgöz, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehtap Gül Altaş, Veteriner Hekim Gülşen Topuz, Veteriner Hekim Şahin Apaydın ve Veteriner Hekim A. Özgür Yahlizade katıldı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte konuşmacılar çalışma alanları hakkında bilgiler verdiler. Konuşmacılar nitelikli ve mesleki etik kurallarına saygılı veteriner hekimlerin yetişmesine ilişkin görüş ve beklentilerini öğrencilerle paylaştılar.

Söyleşi programı Veteriner Fakültesi öğrencileri ile öğretim üyelerinin mesleki faaliyet alanları, mesleki sorunlar ve buna yönelik çözüm önerilerine ilişkin soru ve cevap kısmı ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.