banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Nihat Denek’e emanet

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığında Devir Teslim töreni yapıldı.
Harran Üniversitesi Eyyübiye Yerleşkesinde bulunan Veteriner Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Prof.Dr. Nihat Denek'i tebrik eden Prof. Dr. Murat Sevgili, kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

Görevi devralan Prof. Dr. Nihat Denek te, Prof. Dr. Murat Sevgili’ye 2018 yılından bu yana yürütmüş olduğu Dekanlık görevi süresince Üniversitemiz ve Veteriner Fakültesi için harcamış olduğu emek, çaba ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesinin yeni dekanı Prof.Dr. Nihat Denek, bu görevin sürdürülmesi noktasında desteklerini esirgemeyen başta Rektör Prof.Dr. Mehmet Sabri Çelik ile Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Murat Demir ve Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’na teşekkür ettiğini belirten Prof.Dr. Nihat Denek, tüm akademik ve idari personel ile Veteriner Fakültesini şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da huzurlu bir eğitim ve çalışma ortamı sağlamak hedefi ile daha iyi yerlere taşımak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirtti.

Yeni görevini devralan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Denek; Doç.Dr. Ömer Korkmaz ve Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demircioğlu’nu Dekan Yardımcıları olarak atadığını belirterek görevine başladı.

Veteriner Fakültesi Dekanlığından edinilen bilgiye göre; Akçakale Caddesinde yer alan eski Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinin (Kliniklerinin) yol genişletme çalışmaları kapsamında yıkım kararı verildiğinden kapatıldığını, Eyyübiye Yerleşkesi içerisinde Veteriner Fakültesi eğitim binasının arkasında yer alan yeni Hayvan Hastanesinin (Kliniklerinin) ise, birkaç eksiğinin giderilerek en kısa süre içerisinde yeni vizyonu ve altyapısı ile Şanlıurfalı hayvan sever ve hayvancılıkla uğraşan hemşerilerimizin hizmetine açılacak.

Prof. Dr. Nihat Denek kimdir?

Prof.Dr. Nihat Denek 1971 yılında Şanlıurfa’da doğdu.
İlköğretim ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı.
Yüksek öğrenimini 1990-1995 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesinde tamamlayan Prof.Dr. Nihat Denek, 1996 yılında Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi olarak atandı.
Doktora eğitimini 1996-2001 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim dalında tamamladı.
Prof. Dr. Nihat Denek, 2006 yılında Doçent, 2012 yılında ise Profesör unvanı aldı.
24 yıldır Harran Üniversitesinde Akademisyen olarak görev yapan Prof.Dr. Nihat Denek, idari görevler olarak Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, HARUSEM (Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) Müdürlüğü ve Harran Üniversitesi Döner Sermaye İşletme (Ziraat ve Veteriner Şubesi) Müdürlüğü görevlerini yapmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.