banner2
Öne Çıkanlar Urfa ŞURKAV Başkanı Vali Abdullah Erin haber CHP PKK

Osmanbey’e İktisat yapılıyor

 

Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve beraberindeki heyet Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesinde yapımı devam eden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatını gezip inşaat hakkında bilgi aldı.

İnşaatımızı En Kısa Sürede Bitireceğiz
İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte inşaat alanını gezdikten sonra Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Fakülte inşaatını en kısa zamanda bitireceklerini söyledi.

İktisat Fakültesi kaba inşaatını eylül ayında bitirmeyi planladıklarını söyleyen Rektör Ramazan Taşaltın; “Bir sonraki eğitim öğretim dönemine yeni binamızda devam etmek istiyoruz. Fakültemiz yaklaşık 17 Bin metrekare alan üzerine kurulmuş, 20 derslik, 4 anfi, 6 seminer odası, 200 kişilik konferans salonu, 95 adet öğretim elemanı ve idari personelin kullanabileceği oda olarak ikili öğretim öğrencileri ile birlikte yaklaşık 2 Bin 500 3 Bin kişiye hizmet verebilecek bir durumdadır. Fakültemizin mevcut binası yeterli olmuyor, inşaatımızı en kısa sürede bitirip, derslik sıkıntısı olmadan, en verimli şekilde fakültemizin eğitimine devam etmesini sağlamak gayretindeyiz” diye konuştu.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Beraberindeki heyetle daha sonra Osmanbey kampüsünde inşaatı devam eden merkezi laboratuvarın inşaat alanında inceleme yaparak inşaat firması yetkililerinden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.