banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Haliliye Belediyesi Öğrencilere Rehberlik Ediyor VİDEO

 Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali ve GAP Havaalanı'nda kurulan her iki stantta öğrencilere kente ulaşmaları konusunda rehberlik hizmeti veriliyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatı ile kurulan stant kayıt döneminin son günü olan 5 Eylül 2014 tarihine kadar hizmet verecek.

Bu yıl kente, Harran Üniversitesi'ne kayıt nedeniyle 4 bin 962 yeni öğrencinin gelmesi beklenirken, öğrencilerin yaşadığı en büyük sorunlar arasında kente yabancı olmaları yer alıyor. Bu soruna çözüm bulmak amacıyla oluşturulan rehberlik standı; öğrencilerin ulaşması gereken mekânlar ve güzergâhları hakkında bilgiler verirken, üniversitenin yerleşkelerine ulaşabilmek adına ücretsiz servisler sağlıyor, Şanlıurfa'da yeni bir hayata adım atacak öğrencilere kentin tanıtımını da yaparak rehberlik ediyor.

"Gençler Haliliye Sizin Eviniz" sloganı ile hizmet veren Üniversite Öğrencileri Kayıt Danışma, Rehberlik Merkezi Stant görevlisi Haliliye Belediyesi'nin kurmuş olduğu stant hakkında: "İlimize gelen öğrencilerin yabancılık çekmemesi için hizmet veriyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.