banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Urfa Haberleri Urfa Balıklıgöl PTT 1. Lig Whatsapp nedir?

Gülpınar Üniversite Öğrencilerine Ders Verdi


Harran Üniversitesi öğrencilerinin organize ettiği ve Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katıldığı ‘Geleceğin Lideri’ projesi kapsamında Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Harran Üniversitesi öğrencileriyle buluşarak İlahiyat Fakültesi Amfi’sinde çeşitli bilgi ve deneyimlerini paylaştığı bir ders sunumu yaptı. Harran Üniversitesi’ni temsilen yaklaşık 35 öğrencinin katıldığı ders yaklaşık bir saat sürdü.
Ders sonrası Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu tarafından kabul edilen Gülpınar, daha sonra Üniversitenin Osmanbey Kampüsünde yapılan çalışmaları izleyerek Rektör Mutlu’dan Üniversitenin gelinen noktası hakkında bilgiler aldı.
Gülpınar daha sonra basına yaptığı açıklamada: “Harran Üniversitesi’nde olmaktan oldukça mutluyum, gençlerin bu ders projesi de takdire şayandır. Sayın Rektörümüzle yerleşkeyi dolaşırken duygulanmamak elde değil, Üniversitenin geldiği nokta ortadadır. Güzelliğinin yanında adeta bir yapılan çalışmalar bir şantiye ortamıdır. Bu noktada sayın Rektörüm İbrahim Halil Mutlu ve ekibini tebrik ediyorum ve her zaman üniversitenin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.
Sorulan bir soru üzerine Hilvan’da geçtiğimiz haftalarda temeli atılan Hilvan Meslek yüksekokulunun bir benzerinin Siverek ilçesine yapılması noktasında Siverekli iş adamlarına seslenerek Siverek için ve Üniversite için yardımlarını beklediklerini ifade etti.
Kasım Gülpınar konuşmalarında Harran Üniversitesi’nin ulaşım problemine de dikkat çekerek ulaşımın tek çözümünün raylı sistemin getirilmesi olduğunu, bunun için de yerel yönetimlerin desteğiyle hep birlikte bu işin çözüme kavuşturulması gerektiğini, yanı sıra belediyenin Mardin istikametini şartlara uygun olarak imar edilmesi gerektiğini de sözlerine ekleyerek bunun da üniversite için gerekli olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.