banner2
Öne Çıkanlar teog news HAMEDO Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

EYYÜBİYE BELEDİYESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL ETKNLİĞİ DÜZENLEDİ

Eyyübiye Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, öğretmenlerle bir araya gelip, öğretmenler gününü kutladı.  Eyyübiye Belediyesi TOKİ (Batıkent) Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Başkan Kuş’un yanı sıra, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Başkan Yardımcıları İbrahim Dağ, Ali Çiftçi, Okul müdürleri ile çok sayıda öğretmen katıldı. Salon girişinde karanfillerle karşılanan öğretmenler, sıra gecesi, şiir dinletisi, halk oyunları ekibi ve stand up gösterisinden oluşan etkinlikte doyasıya eğlendi. Öğretmenlere çiğ köfte ikramının da yapıldığı etkinlikte Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, duygusal anlar yaşadı. İlk okul öğretmeni Vedat Gömük sürprizi ile karşılaşan Başkan Kuş, eğitim camiasının bir gün değil her gün yanlarından olduklarını söyledi.

Etkinlikte konuşan Başkan Kuş,” geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ışık tutan, ışık saçan, onları milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetiştiren, evlatlarımıza vatan ve m,llet sevgisi aşılayan tüm öğretmenlerimizin gününü canı gönülden kutluyorum. Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” Dedi. 

Eğitim camiasına sunduğu destekten dolayı Başkan Kuş’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ise şunları söyledi,” bu programın düzenlenmesinde emek veren Başkanımıza teşekkür ederim. Desteğini her zaman görüyoruz. Tüm öğretmenlerimizin de gününü kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.