banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Ceylanpınar Caddesi Yenileniyor

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi İlçede bulunan büyük caddelerinden biri olan Ceylanpınar caddesinde yenilem çalışmaları başlattı.

1 800 metre uzunluğunda olan cadde asfalt yerine kilitli parke taşı ile döşeniyor.

 
İlçenin dört büyük ana caddesinden, Derik Caddesi, Eski Urfa, Karacadağ ve Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Vatan Caddelerinin kilitli parke taşı ile döşenmesinin ardından Viranşehir Belediyesi ilçede 4. büyük caddesi olan Ceylanpınar caddesine de kilitli parke taşı döşemeye başladı. Caddeye yarım asırlık  altyapıyı yenileyen Belediyemiz, Caddeye kilitli parke taşı döşemeye başladı. Çalışmaları yerinde denetleyen  Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, bu hafta kilitli parke taşı döşme çalışmalarının cadde de biteceğini söyledi.


Burun : Büyük Caddeleirmizde asfalt yerine kilitli parke taşı ile döşemeye karar verdik. İlçemiz merkezinde bulunan büyük caddelerimiz olan Derik, Eski Urfa, Karacadağ ve yine Cumhuriyet Mahallesinde Bulunan Vatan Caddesini kilitli parke taşı ile döşedik. Şuan Çalışmalarımız Ceylanpınar caddesinde sürüyor. Bu Caddemiz ilçe merkezine giriş caddesidir. ilçemizin büyük caddelerinin başında geliyor. önce altyapısını değiştirdik. 50 yıllık bir astyapısı vardı. 1000´lik borular döşedik.


Buradaki esnaflarımız çalışmalarımız nedeni ile biraz sıkıntı çekiyor. fakat çalışmalarımız bitince caddemiz modern bir
görünüme kavuşacak ve çalışmalarımız bu hafta bitecek dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.