banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Başkan Bayık; Hilvan’da eğitim seviyesi her geçen gün yükseliyor

Mustafa Kemal Ortaokulu’nda düzenlenen 2019-2020 İlköğretim Haftası açılış programına Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Hilvan’da her geçen gün eğitim seviyesi ve kalitesi artıyor diyen Başkan Bayık ‘Göreve geldiğimiz günden beri eğitim ve öğretime her zaman katkıda bulunmayı hedefledik, eğitime destek projelerimiz kapsamında belediye olarak ilçe merkez ve kırsal mahalle okullarında her yıl düzenli olarak yaptığımız çevre düzenleme, yeşillendirme, bank, kamelya, boya, badana, ulaşımı geliştirme ve temizlik çalışmaları ile öğrencilerimizin daha kaliteli ortamda eğitim görmelerini sağladık. Şanlıurfa ilçelerine oranla eğitimde ilk sıralarda bulunmamız bizim için gurur verici, her zaman öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile iç içe olup ilçemizin eğitim kalitesini artırmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız’ açıklamasında bulunduktan sonra ilçe kaymakamı Furkan Duman, ilçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Mustafa Kemal Ortaokulu’nda ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.