banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sanlıurfa Haber Viranşehir Vali Şanlıurfaspor

TEOG’TA BAŞARILI OLAN KIZ ÖĞRECİLERE TAM DESTEK

 Ziyarette, Ohali Orta Okulu Müdürü Bayram Yeni, öğretmenler ve başarılı öğrenciler katıldı. Akçakale Belediyesinin Eğiteme verdiği destek İlçe Halkı ve eğitim camiası tarafından takdir edilirken bir takdiri de ilçede eğitim gören ve TEOG sınavında başarı gösteren özellikle kız çocuklarına verdiği önemi göstererek kazandı.

Kız çocuklarının doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinde eğitime kazandırmak için birçok önemli çalışmalara daha imza atacaklarını belirten Akçakale belediyesi Kültür ve Sosyal işler birimi yetkilileri her türlü başarıyı ödüllendireceklerini duyurdu.

Ohali Orta Okulu Müdürü Bayram Yeni Yaptığı konuşmada; “Bu gün çalışkan kız öğrencilerimizle beraber Akçakale’mizde kurum ziyaretleri yaptık. Bunlardan biride Akçakale Belediyesi oldu. Hem belediyemizin hem de ilçemizin imkânlarından faydalanmak istiyoruz. Akçakale Belediye Başkanı Sayın Abdülhakim Ayhan’a ve başkan vekilime yaptıkları ve bundan sonra yapacakları katkılardan dolayı da çok teşekkür ediyoruz”. Dedi

Akçakale Belediye Başkan Vekili Mahmut Tümur öğrencileri bir bir tebrik ederek başarının devamı ile öğrenciler ve Okulları için hayırlı olması dileklerini iletti. Başkan Vekili Tümor; “ Okulunuzu ve bu prıl prıl gençleri göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyor geldiğiniz bu noktanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu bağlamda onların eğitimin her aşamasında başarılı olması çok önemli. Kendilerini ayrıca tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak başarısını sürdüren birçok kız öğrencimi zede burs desteği verdik vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

Öğrenciler ise Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan teşekkür ederek başarılı çalışmalarından ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Vekili Mahmut Tümur, öğrenciler ve okul yöneticileri arasında karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde süren ziyaret sonrasında Tümor, öğrencilere Akçakale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlü tarafından hazırlanan içinde çeşitli kırtasiye malzemesi ve öğrencilerin boş vakitlerinde de okuya bilecekleri kitaplar hediye etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.