banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kız Öğrencilerden Kaymakam Fırat'a Okuma Sözü

 İşin zorlukları hakkında bilgi aldılar. Kaymakam Eyüp FIRAT ise kız çocuklarla sohbet ederek bölgenin en temek sorunu olan kız çocuklarının okutulmaması hakkında kız öğrencilerin bire bir şahit oldukları ve kendi gözleriyle gördükleri ve karşılaştıkları sorunları bir bir dinleyerek not altı. Kız çocuklarınızda isteklerini dinledi.

Kaymakam Eyüp FIRAT; Bölgenin en temel sorunlarından biri olan kız çocuklarının okutulmaması hakkında şunları söyledi; Kız evlatlarımızın okutulması gerektiğini vurgulayan Kaymakam FIRAT, Kız çocuklarımızın okumaları için yüzlerce neden sıralayabiliriz. Bu nedenlerin başında da, “cehaletten” doğan korkunç faciaları ve acı sonuçları da sıralayabiliriz. Etrafınıza ve çevrenize şöyle bir bakın: bütün kötülüklerin en baş kaynağı cehalet değil midir? Özellikle “kadının cehaleti, toplumun ve insanlığın cehaletidir. Diyen Kaymakam Eyüp FIRAT, Kız çocuklarımızla yaptığımız sohbette kendilerinden okumaları için söz istedim. Kendileri de bana okuma sözü verdiler. Şimdi ise onlara ben şu sözü veriyorum. TEOG sınavında liseyi kazanan ilçedeki tüm kız çocuklarımıza Kaymakamlık olarak burs sözünü veriyor ve aynı zamanda kazanan tüm kız öğrencilerimizin ailelerini tek tek ziyaret ederek kız öğrencilerimizin okutulmaları için kendi ailelerinden de destek sözünü alacağız inşallah dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.