banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Akçakale'de Belediye Hoparlörden Anons Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile bugün başlatılanBarış Pınarı Harekatı ile birlikte Türk jetleri Suyiye'nin kuzeyine konuşlanan terör örgütü YPG mevzilerini vurmaya başladı. 

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Hareketin başlamasıyla birlikte bölgede tedbirlerde üst seviyeye yükseltildi. Sınıra yakın bölge olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Okullar tatil edildi. Ayrıca Akçakale'de belediyesi tarafından hoparlörden yapılan anonslarla harekat hakkında bilgi verilerek, toplu şekilde dolaşılmaması gerektiği duyuruldu.

Günün ilerleyen saatlerinde Şanlıurfa Vaililiği de açıklama yaptı.

İŞTE VALİLİĞİN O AÇIKLAMASI
Eğitime Ara Verilmesi Hakkında Basın Açıklaması
İlimize bağlı Akçakale, Suruç ve Ceylanpınar ilçelerinde bulunan tüm okullarda, Birecik ilçesinde ise Çiçekalan İlkokulu, Duyduk İlk/Ortaokulu, Konak İlkokulu, Sakaltutan İlkokulu, Yukarı İncirli İlkokulu, Düzlüce İlkokulu, Aşağı Karkutlu İlkokulu, Göktepe İlkokulu, Bilekli İlk/Ortaokulu, Güvenir İlkokulu, Eşmeler İlkokulu ve Akarçay İlkokullarında 10 ve 11 Ekim 2019 tarihlerinde 2 (iki) gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.