banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

13 Mahalleye kilit parke taşı döşeniyor

Şanlıurfa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kentin 13 mahallesinde 90 bin metre kare kilit parke taşı döşüyor.

2011 yılı içersinde toplam 400 bin metrekare kilitli parke döşemeyi hedefleyen Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda 01.07.2011 tarihi itibariyle toplam 148 bin 175 metre kare kilitli parke döşemişti.

Son aylar içerisinde 12’ler mahallesinde, Hamidiye Mahallesinde Yenişehir Mahallesinde ve Ulubatlı Mahallesi ile Yeşildirek, Refahiye Mahalleri gibi 13 mahallede kilitli parke taşı döşe çalışmaları devam ediyor.

Yanlızca Osman Gazi Mahallesi, Hamidiye ve Yenişehir Mahallesinde 35 bin metre karelik kötü asfaltın söküp yenilemesine başlayan Şanlıurfa Belediyesi,  Osman Gazi mahallesinde şuan 20 sokakta çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir Mahallesinde 3 sokakta çalışmalarına devam eden belediye Hamidiye Mahallesinde 4 sokakta kilit parke taşı döşeme işini tamamladı. Şehitlik Mahallesinde de 4 sokakta çalışmalarını tamamlayan Şanlıurfa Belediyesi, İpekyol mahallesinde 2 sokakta kilitli parke taşı döşüyor. Abide Kavşağından Tugay’ın hemen yanında dönen yolda kilitli parke taşıya döşeyen belediye, burada bulunan benzin istasyonun arkasındaki parla binaların arasından geçen sokağa da kilitli parke taşı ile kapladı.

Şanlıurfa belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Şehrimizin her mahallesinde ayrım gözetmeksizin çalışmalarımız bulunuyor.Her yere hizmet götürüyoruz.”dedi

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.