banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haber ak parti Urfa Haberleri Siverek

YAR DER nakdi ve gıda yardımı

 

Şanlıurfa Yardım Eli Derneği (YAR DER), yardıma muhtaç ailelere umut devam ediyor. YAR DER son olarak muhtaç olduğu belirlenen ailelere gıda ve nakdi yardımda bulundu.

Yardımlarla ilgili bilgi veren YAR DER yetkililerinden İbrahim Halil Bilen,  tespit ettikleri fakir ailelerin ihtiyaçlarını giderme konusunda çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Şanlıurfa YAR DER olarak bir ay önce yapılan Ümit Kervanı programında bu ailelerin muhtaç olduğunu tespit ettiklerini belirten Bilen, “Hayırseverler tarafından gönderilen yardımlar bu muhtaç ailelere ulaştırıldı. Şu anda 3 aileye 600 TL para yardımı ve gıda paketi yardımında bulunuldu. Tespit edilen başka ailelerde var. Bu ailelere de en kısa zamanda ulaşıp gerekli yardımlarda bulunacağız. Allah bu hayırsever kardeşlerimizden razı olsun bizi de bu hayra ortak etsin inşallah.” dedi.

İmkânlarının kısıtlı olmasından dolayı tespit edilen fakirlerin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıklarını dile getiren Bilen, “Bu ailelerimize yardımda bulunabilmemiz için insanların daha duyarlı olması gerekmektedir. Birkaç hayırseverin gönderdiği yardımlar yetmiyor, eksik kalıyor. İnsanlara bir nebze de olsun ihtiyaçlarını karşılamak için insanları daha duyarlı olmaya davet ediyorum.” ifadelerinde bulundu.   (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.