banner2

“…Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et.” (Bakara 250)..

İnsanın yaratılmasıyla birlikte,  kıyamete kadar devam edecek olan, iyilerin ve kötülerin hak batıl mücadelesi devam ediyor. Bundan sonra da Allahın izniyle devam edecektir. Ne yazık ki bu mücadele en çok bizim yani Müslümanların coğrafyasında cereyan ediyor diyebilirsiniz. Elbette ki bizim coğrafyamızda olacak. Çünkü hamdolsun Müslümanlar olarak Hakkın temsilcileriyiz batılla mücadelemiz kıyamete kadar devam edecek inşallah. Tabi batıl batılılarında hak ile mücadelesi de devam edecektir. Ondandır ki coğrafyamız üzerinden sürekli değişik senaryolar uygulanmaktadır. Unutmayalım küfür tek millettir. Bu kural değişmeyecek. Herkesin safını belli etmesi ve imtihanın gereğidir. Cennet kolay değil cehennem de boşuna değil.

15 Temmuz 2O16 Akşamı Türkiye de nefretle anılacak ve tarihe kara bir leke olarak girecektir. Allah’tan, peygamberden, dinden, imandan, risale-i nurdan bahsedeceksiniz, halkın oyları ile işbaşına gelmiş hükümete, seçilmiş Cumhurbaşkanına karşi pardon deyip, sinsice, gaddarca masum insanların üzerine bomba ve kurşun yağdırıp katlederek kanlı darbe yapacak, gaspla milli idareyi ele geçirmeye çalışacaksınız. Yapılanlara yazacak kelime bulamıyorum. Tek kelimeyle bu münafıklıktır. Başka izahı yoktur. TBMM ne bomba atarak korku ve panik yaratarak ülke yönetimini silah zoru ile ele geçirmeye çalışmak teröristliğin daniskasıdır.

Hz. Peygamber döneminde de müşrikler peygamberin arkasında namaz kılarlardı, lakin oradan ayrıldıklarında ise yine gizlice müşrikliklerine yani sinsi oyunlarına devam ederlerdi. Bu durum karşısında efendimiz onlara münafık derdi. Tıpkı şimdiki birkaç yüzlü bazı insanlar gibi. En son örnek ise ülkemize darbe girişiminde bulunan FETÖ terör örgütü lideri sahtekâr birkaç yüzü bulunan büyük şeytanın oğlu malum kişi. Kim olduğunu sizler gayet iyi biliyorsunuz. Pensilvanya’da onu koruyan destekleyen her türlü desteği sağlayan Amerika gizli örgütü CIA olduğunu artık hepimiz biliyoruz. A.B.D uşağı, maşası, kuklası, oyuncağı, işbirlikçisi, olan bu satılmış vatan haini nurculuk maskesi altında generalliğe kadar yükselmiş en yüksek düzeyde maaş alan ve zirve makama sahip olan, ama kanı bozuk generalleri de tarafına çekerek büyük şeytan Amerika’nın desteği ile, “hatta sosyal medya haberlerine göre Amerikalı bir generalin darbe operasyonunu yönettiği iddia edilmekte” böyle bir darbe teşebbüsünde bulunma alçaklığını göstermiştir. 15 Temmuz kara bir leke olarak tarihteki yerini almıştır.

Tüm darbeleri nefretle lanetliyor kınıyorum. Barbar katil teröristlerce şehit edilen kardeşlerime Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına da sabrı cemil niyaz ediyorum. Mevlam bu kanlı gaspçı kara günleri bir daha bu ümmete göstermesin inşallah. Bu kanlı eylem henüz tazedir. Yazanlar yazıyor, konuşan konuşuyor, Bekâra kari boşamak çok kolay. Rabbim hakkın ve haklının yardımcısı olsun. Bize düşen mazlumun yanında, zalimin de karşısında olmaktır. Bütün darbelerin temelinde diş etkenler mevcuttur. Kanlı eylemin kökü dışarıdadır. Dış etken bataklığın kaynağıdır bilinmesinde fayda vardır. İçteki katil caniler birer piyondur. Diş güçlerin çoğu iş başında olanlar dillerinin ucu ile darbeyi kınamakla yetindiler.   

Tarih boyunca, destan yazan, vatan aşkı ile yoğrulmuş vatan ve bayrak için gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içmeye hazır kahraman Türk halkı yapılan darbe girişiminde, pijamayla atletle tanklara karşı durmuş, yüksek binaların çatısına çıkarak alçak uçuş yapan jetlere demir bilye ve taş atarak düşürmeye çalışması bütün dünyayı hayretlere düşürmüştür. Darbecilere esas darbeyi bu vatanın öz evlatları olan kahraman halk yapmıştır.

Ve sonrasında parti, din, ırk, mezhep Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez ayırımı olmadan tüm halk meydanları, kışla nizamiye girişlerini araçlarla kapatıp ve bizzat sabahlara kadar nöbet tutan Şanlı halk başta İslam düşmanlarını şaşkına çevirmiş, Dünya Müslümanlarını sevince boğmuş ve örnek olmuştur. Allahın inayeti ve iman gücüyle böyle olmuştur kimse kendine pay çıkarmasın. Darbe girişimi yapılan gece dünya Müslümanları sabaha kadar uyumayarak gerek teheccüd namazı, Fetih suresi, Yasin suresi milyonlarca okunup bu belanın defi için dua edildi. Hamdolsun Rabbimiz yardım etti bela defedildi. Sonsuz şükürler olsun, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin inşallah. OHAL için tedirgin olmaya gerek yok sadece güvenlik açısından OHAL gerekli…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.