banner2


Dünyada kim çalışırsa O, kazanır galip gelir. Din dışı akımlarda alan çok geniştir. İslamda ise, alan dar ve Meşru helal daire aranır.

İslam tarihinde; hiç bir Peygamber, Sahabe, gerçek alim, gerçek Şeyh, bilim ilim adamı dünyadan geçerken milyarder değildi, Dünyada iken, eline geçen tüm servet ve ganimetlerini davalarına harcamışlar. Mal stokcusu, peresticisi olmamışlar. Davasını dünyalıklara takas etmemişler. Tarihte iz bırakmışlar nesilden nesile hayır duaile anılmışlar.

Asrımızda Öyle Devletler, toplumlar türemiş ki, Gavur cephesinin ne olduğu ortada, batıl oldukları halde dünyalıklarda ilerdedirler işgali, sömürmeyi, öldürmeyi, soykırımları çok iyi beceriyorlar. Hesapta vermiyorlar. Birliktirler. Bizimkiler Dünya beşten büyüktür diyorlar doğru alternatif üretemiyorlar.

Çoğu İslam ülkeleri batıla ekonomik olarak borçludurlar. Elini uzatan ayağını uzatamıyor misalidirler. Elli güne yakındır siyonist, katil israil mazlum Filistin halkını katlediyor. Kadın, çocuk, Yaşlı, suçsuz demeden, Utanmadan birde, Çocuk hakları gününü kutluyorlar. Kanı kurumamiş beş bine yakın filistinli çocuk şehit edilirken, sanki Müslümanlarla alay ediyorlar.

Dinsiz liderler var güçleri ile, katil,zalim israile her türlü yardımı yapıyor destekliyor. Halklarının çoğu inanç gözetmeksizin en azından zülme karşı çıkıyor protestolar yapıyorlar. İslam Ülkelerinin halkları liderlerini fiili somut taraf olmaları,yaptırım yaptırmaları konusunda ikna edemiyorlar. Sesler çok cılız çıkıyor. Dua yollama, gıyabi cenaze Namazı kılma,kınama ile yetiniyorlar.

işgal yıkımlar telafi edilebilir. Beyinler işgal edilmişse harekete geçmek biraz zor.Leyla ile Mecnun'u herkes bilir. Mecnun Leyla'ya aşık olmuş. halk merak ediyor Leylayı bigörelim. Halk Leylayı arıyor ve buluyor. Leyla öyle bir mahluk ki, zayıf, fiziki görüntüsü çirkin, Rute birisi hemen Mecnuna koşuyorlar; Ey Mecnun bu kadının neyine aşık oldun. Mecnun "Leylaya benim gözlerimle bakın der" Aynen bunun gi biz gözlerimizle vicdanen zalim, katil,soykırımcıları görüyoruz. Bizi 
Yönetenlere sizde bizim gibi görün diyoruz.

Zulme karşıciddi harekete geçin her şey nafile demek bakış farklılıklarımız var. Ülkemiz de her hafta bir etkinlik var. hem de Fuarlarda moda festivali, Girişimci
kadınlar fuarı, Yemek tanıtma fuarı, Tarım Fuarı, Mobilya fuarı, kitap fuarları hayli insan topluyor. borçlu, fakir, zulme uğramış,sinmişsin dirilmiş, köleliğe mahkum edilmiş insan yığılarından ne beklersiniz.

Kitap okunmuyor. Okunsa kimse yosunlaşmış ideolojisinden asla vaz geçmiyor. Akıllar başkasının cebinde.  Yazımı iki Ayet meali ile bitireyim. Rabbimiz buyurur. "Yemin olsun ki, Cehennem için Cin ve insanlardan birçok kişi yarattık. Onların anlamayan kalpleri, görmeyen gözleri, işitmeyen kulakları vardır. Onlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da sapıktırlar. işte onlar gafillerin ta kendileridirler."Araf S.179

"Yoksa sen, Onların çoğunun dinleyeceklerini yahut anlayacaklarımı zannediyorsun? Hayır onlar Hayvanlar gibidir. Hatta Onların yolları daha sapıktır." Furkan süresi A.44
Tüm insanlık bir kurtuluş bekliyor. İslamdan başka kurtuluş yoktur. İnsanlık Müslümanların yaşayışına değil, Kurana, Sünnete, Fıkha, adaletine, Adil paylaşımına, Ahlakına, merhametine, bakar ve okursa kurtuluş o zamandır.

Bütün oklar onu gösteriyor hidayet güç kuvvet sahibi Allahtandır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.