Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_q6ria4m42iehneh57fbupvb047, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Winrar kullananlar dikkat!.. haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Winrar kullananlar dikkat!..

İnternet kullanıcılarının en büyük derdi olan virüsler, kısmen antivirüs araçlarıyla tespit edilebiliyor ve bu programlar sayesinde virüsler silinebiliyor. Ancak sıkıştırılmış dosyalar söz konusu olduğunda antivirüsler aynı başarıyı maalesef gösteremiyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Black Hat güvenlik konferansında rar ve zip gibi arşiv dosyalarındaki potansiyel tehlikeye dikkat çekildi. uzmanlara göre Winrar'ın dosya formatı .rar ile WinZip'in .zip formatı, aslında virüslerin en sevdiği ortamlar; zira antivirüs araçları bu dosyaların içerisindeki virüsleri gerektiği gibi tespit edemiyor.

Bu nedenle rar veya zip dosyasının yer aldığı bir mail'i açan kullanıcıların bu dosyaların içeriğini de mutlaka antivirüs araçlarıyla taratması oldukça önemli.

HABERTÜRK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.