banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

TTneT Avantajları Sürüyor?

TTNETin ayda sadece 19,99TLden başlayan fiyatlarla sunduğu yeni kampanyası ile herkes bilgisayar sahibi olabilecek. Haziran ayında sunduğu Günlük İnternet Paketi ile birlikte TTNETin bu yeni kampanyası, internet sahipliği önündeki bariyerleri kaldırmak üzere önemli bir adımı oluşturuyor.


TTNETin düzenlediği ilk bilgisayar kampanyası büyük ilgi görmüş ve toplam satış kanalları içinde %9,4; telekom sektörü satış kanalları içinde de %82lik paya ulaşmıştı*.


Kullanıcıların tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen TTNET, başlattığı ikinci bilgisayar kampanyası ile Dell, Exper ve Samsung marka beş farklı bilgisayar modelini uygun ödeme koşullarıyla kullanıcılara sunuyor. Kampanya kapsamında taksitler 24 veya 36 ay seçenekleri ile TTNET ADSL faturalarına yansıtılıyor. Ayrıca kampanya katılımcıları peşin ödeme olmadan, kredi kartına ihtiyaç duymadan bilgisayar sahibi olma fırsatı buluyor. Bilgisayarı ve internet erişimi olmayan tüketiciler, böylece kampanya dâhilindeki bilgisayar modelleri arasından kendilerine en uygun alternatifi belirleyerek kolayca satın alabiliyor ve internetin sınırsız dünyasını özgürce yaşama imkânı bulabiliyor.


TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk; TTNET olarak ülkemizde herkesin bilgisayar sahibi olmasını ve internet kullanımıyla diledikleri her bilgiye rahatça erişebilmelerini hedefliyoruz. Düzenlediğimiz ilk bilgisayar kampanyası tüketicilerden büyük ilgi gördü. Bu kampanyamızla ise çok daha geniş kitlelere ulaşacağımızı düşünüyoruz. Çünkü müşterilerimize oldukça avantajlı seçenekler sunuyoruz. Özellikle internetle yeni tanışan ve düzenli internet kullanımına ihtiyacı olmayanlara yönelik olarak tasarladığımız Günlük İnternet Paketi de bu amaca hizmet ediyor. Türkiyede ilk kez günlük internet dönemini başlatan ve tüketicilere internete bağlandıkları kadar ödeme olanağı sunan Günlük İnternet Paketinde kısa süre önce bir kampanya başlattık. Böylece TTNET aboneleri yılsonuna kadar aylık 1TL ve bağlanılan gün için 2TL ödeyerek 1Mbps hızında ve günlük 500MB kotalı internet erişimine sahip olabiliyorlar. dedi.
Onuk sözlerine şöyle devam etti; Bugün GFK raporlarına göre TTNET, Türkiyede bilgisayar satışında tüm satış kanalları içerisinde %9,4; GSM ve sabit operatörleri kapsayan telekomünikasyon sektörü içerisinde %82 pazar payına sahip... Bu rakamlar gerçekleştirdiğimiz kampanyaların ulaştığı başarının en önemli göstergesi. Bilgisayar pazarında söz sahibiyiz ve düzenleyeceğimiz yeni, avantajlı kampanyalarla bu alanı daha da çok sahipleneceğiz.
GFK Bilgisayar Panel Çalışması Haziran Ayı verilerine göre TTNETin tüm bilgisayar satışları içindeki pazar payı %9.4, telekom sektörü satış kanalları içindeki payı %82 olmuştur.

 

Bilgisayar ve internete erişim imkânlarının kolaylaştırılarak ülkemizde teknoloji kullanımının artmasına da katkı sağlamayı hedefleyen TTNETin bu kampanyası kapsamında, bilgisayar çeşitlerinin her biri TTNET ADSL, VDSL ve İşyerim internet paketleri ile satın alınabiliyor.

Kampanya kapsamında yer alan modeller ve ödeme seçenekleri şöyle:

Ödeme Seçeneği

Marka/Model

36 Ay Taksit

24 Ay Taksit

Samsung N150 Netbook

19,99 TL / Ay

28,99 TL /Ay

Exper Active Desktop

24,99 TL / Ay

35,99 TL / Ay

Dell Inspiron Notebook 1545

29,99 TL / Ay

42,99 TL / Ay

Exper Diamond Desktop

30,99 TL / Ay

44,99 TL / Ay

Dell Inspiron Notebook 15R

40,99 TL / Ay

58,99 TL / Ay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.