banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

PTT'den Devrim Gibi Proje

İşte PTT'in devrim projesi...

PTT, basım ve dağıtımdan kaynaklanan posta gecikmelerini Hybird Mail (Karma Posta) sistemiyle ortadan kaldıracak. İstanbul, Ankara, İzmir, Erzurum ve Mersin'de kurulan, posta hizmetlerinde tüm alışkanlıkları değiştirecek olan sistem, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen törenle faaliyete geçti.

PTT Genel Müdürü Osman Tural, Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden Datateknik Genel Müdürü Cahide Akkuzu ve Türk Telekom Uluslararası ve Toptan Satış Başkanı Mehmet Toros'un konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, Hybrid Mail (Karma Posta) sistemi tanıtıldı.

Kurumun üzerinde çalıştığı  en büyük projelerinden birisi olan bu yeni sistem sayesinde, kişi ve kurumlar PTT ile gönderecekleri fatura, poliçe, ekstre ve broşür gibi toplu gönderilerinin tüm süreçlerini elektronik ortamda gerçekleştirecek ve takip edebilecekler.

shiftdelete.net

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.