banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

İbrahim Tatlıses artık Instagram'da

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses Twitter'ın kapatılması hakkındaki düşüncelerini kendi yine Twitter hesabından takipçileri ile paylaşmıştı. Kapatılmanın kendisini üzmediğini söyleyen Tatlıses, tepkiler alınca sinirlenmiş ve Twitter'ı artık kullanmayacağını açıklamıştı.

İMPARATOR INSTAGRAM'DA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tepkisinin ardından gelen Twitter yasağına destek veren Tatlıses, Mart ayından beri Twitter'ı kullanmadı. Sosyal medyasızlığa daha fazla dayanamayan İmparator Instagram ile geri döndü.

AYŞEGÜL YILDIZ'I TAKİP EDİYOR

Tatlıses'in hesabı 14 dakika içerisinde 57 takipçiye ulaştı. İbrahim Tatlıses'in takip ettiği 7 kişi arasında kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'ın olması dikkat çekti.

 

İbrahim Tatlıses DNS ayarlarını değiştirerek girdiği sosyal medyada Twitter yasağını savununca haliyle tepki aldı. IP yasağı geldikten sonra da Twitter'a girmeyi sürdüren Tatlıses, son attığı mesajında küplere binmişti.

İşte Tatlıses'in son mesajları;

"GİDİYORUM LAN ŞEREFSİZLER"

*"Lan şerefsizler alın işte kapatıyorum" diye mesaj atan Tatlıses, Twitter'ı bıraktığını ilan etti.

"SİZLERLE AYNI ÇUVALA GİRMEM"

*Al işte kapatıyorum lan şerefsizler zaten bu iş bana göre değil delikanlıysanız diyecem ama değilsiniz ki sizlerle aynı çuvala giremem...!!!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.