banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Footbo City'de Nüfus Patlaması!
 

Türkiye’nin ilk ve tek futbol menajerlik ve şehir kurma oyunu Footbo City, internet dünyasının en popüler sosyal oyunlarından biri haline geldi.

Turkcell ve iş ortağı Pixofun tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk ve tek futbol  menajerlik ve şehir kurma oyunu Footbo City, internet kullanıcılarının yoğun ilgisiyle her geçen gün daha da büyüyor. Taraftarı sahaya indiren Footbo City, 1 ayda 100 bin kullanıcıyı aştı

 

/

Futbol coşkusunu sanal ortama taşıyan Footbo City’nin nüfusu  1 ayda Türkiye’deki 8 il merkezini geride bıraktı.

 

Facebook (http://apps.facebook.com/footbocity) ve footbo.com (http://tr.footbo.com/FootboCity) üzerinden ücretsiz oynanabilen Footbo City, tüm futbol ve oyun tutkunlarına tamamen ücretsiz sıra dışı bir sosyal oyun deneyimi sunarken, sürpriz hediyeler kazanma şansı da veriyor.

Footbo City oyununda amaç, gelir-gider dengesini ayarlamak, takımı ve şehri geliştirerek en fazla taraftara sahip en iyi takım olmak.

Oyuncular, zafere giden yolda takıma ve şehre yatırım yapmak, arkadaşlara meydan okumak, amigo ve casuslar aracılığıyla rakip şehirlerden taraftar koparmak, futbolcuların antreman programını ayarlamak, takımın moralinin yüksek tutmak için etkinlik düzenlemek gibi yöntemlere başvurabiliyor.

Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net/footbo-cityde-nufus-patlamasi-24170.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.