banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

BenQ Projektörler İle Eğitim


Dünnyanın en çok satan DLP projektör markalarından biri olan BenQ, eğitim pazarı için geliştirdiği ürünleri ve gelecekteki teknolojilerini BenQnun Türkiye yöneticilerine sorduk.


IT dünyası eğitim pazarına el attı. Neredeyse her gün bu pazar için spesifik ürünler geliştiriliyor. Bununla birlikte gelişen ürünleri ve teknolojileri daha önce yaptığımız çalışmalarda sizlerle paylaşmıştık.

Şimdi de, öğretmenlere, IT yöneticilerine ve öğrencilere, sınıf performansı ve maliyet performansı bakımından en iyi şekilde optimize edilmiş sonuçlar elde etmeleri için keyifli eğitim olanağı sağlayan bu dünyayı BenQnun yöneticilerinden dinleyin.


 

PointDraw, özellikle eğitim alanında göz ardı edilmemesi gereken önemli bir teknoloji. Öğretmenler için hazırlanmış olan bu teknoloji sayesinde, kalibrasyon ve beyaz tahta tarihe karışıyor. Enteraktif kalem ve özel geliştirilen projeksiyon cihazı (bilgisayar gerektirmeyen) sayesinde, istenilen görüntü herhangi bir yüzey üzerinden yansıtılabiliyor.

Özel kalem sayesinde, yansıtılan yere bakmaksızın görüntü ile etkileşime giriliyor. Bu da kullanımda büyük bir rahatlık ve esneklik tanıyor.


 

Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - ShiftDelete.Net

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.