banner2
Öne Çıkanlar harran mehmet ekinci Tomas Wiesner Sparta Praha Ahmet Fidancı

Türk Telekom Oyakı uzatmada yendi
Türkiye Kupası basketbol müsabakasında Türk Telekom, normal süresi 61-61 biten maçı uzatma dakikalarında attığı basketlerle Oyak Renault karşısında 79-72 kazandı.Maça hızlı başlaya takım, Oyak Renault oldu. Ancak daha sonra dengeyi kuran Türk Telekom, ilk priyotu kazandı. İkinci periyotta ağırlığını koyan Oyak Renault, 4. periyotun son 5 dakikasına kadar üstünlüğü elinde tuttu. Ancak daha sonra Türk Telekom, etkili oyuncuları Orhan ve Stiemsmanın basketleri ile aradaki farkı kapattı.

Son 1 dakikaya kadar geride olan Oyak Renault, Wallerin peş peşe attığı üçlüklerle aradaki farkı kapattı. Son 11 dakikaya girildiğinde, Oyak Renault, Türk Telekom karşısında 61-60 öndeydi. Son 4 saniye kala Türk Telekom bir faul atışı kazandı. Yunus bu atışlardan sadece birini atınca, maçın normal süresi 61-61 sona erdi.

Uzatma dakikalarında baskın oynayan Türk Telekom, maçı Oyak Renault karşısında 79-72 kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.