banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Trabzonda Selçuk İnan seferberliği
Sözleşmesi bitecek olan oyuncular için erken harekete geçilecek. Yönetimin önceliğindeki isim ise devlerin listesindeki milli yıldız olacak.

Bordo-Mavililerde sözleşmesinin bitiş tarihi yaklaşan oyuncular hareketlilik yaratacak. Karadeniz ekibinin idarecileri, işi sezon sonuna bırakmamak, hem futbolcuların hem de camianın kafasını rahatlatmak için düğmeye basmaya hazırlanıyor. Bu paralelde öncelikli isim ise Selçuk İnan...

Galatasaray ile Beşiktaşın da ilgilendiği bilinen milli oyuncuyla en kısa zamanda masaya oturulması bekleniyor. Bu görüşmeyi bizzat Başkan Sadri Şenerin yürüteceği de edinilen bilgiler arasında.

Selçuk İnandan sonra da sırayı genç jenerasyonun bir başka parlak ismi Ceyhun Gülselamın alacağı öğrenildi. Takımın milli oyuncularının kadroda tutulması yönetimin yakın gelecekte yapılacak olan kongrede de önemli kozlarından olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.