banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Şanlıurfaspor'da, Denizlispor hazırlığı devam ediyor
Şanlıurfaspor ekipte sakatlıkları bulunan olan futbolcular antrenmana katılmadı. Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, kupada da yoluna devam edebilmek için Denizlispor ile haftaya Çarşamba günü kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

Şanlıurfaspor, Türkiye Kupası 2. Turda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına tam gaz devam eden Şanlıurfaspor günü çift idmanla sürdürecek. Kemal Kılıç nezaretinde sabahki idmanını 11 Nisan Stadyumunda gerçekleştiren Şanlıurfaspor oldukça yoğun tempoda çalışıyor antrenmanda ısınma ve düz Koşunun ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıran Kılıç, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Yaklaşık 90 dakikalık bir çalışma yapan Şanlıurfaspor oldukça hırsı olduğu gözlendi.

Sakatlıkları devam eden Kaleci Fırat, Samet, Özgür ve hafif sakatlığı bulunan Muhammed Şeker sabahki antrenmanda yer almadı.

Şanlıurfaspor ikinci idmanını akşam saat 17.00’da GAP Arena stadyumunda devam edecek.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.