banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Caner Koca Gömülü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi

G.Saray kan kaybetmeye başladı!
Süper Ligde bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan, UEFA Avrupa Ligine ise eleme turlarında veda etmekten kurtulamayan Galatasaray, geçen sezona oranla önemli ölçüde kan kaybetti.Geçen sezonun ilk 7 haftasını 6 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayan, Beşiktaş derbisini kazanan sarı-kırmızılı takım, topladığı 19 puanla lider Fenerbahçenin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunurken, bu sezon ise liderin uzak ara arkasında kaldı.

Bu sezon yaptığı 7 lig maçının 4ünü kazanan, 3ünü ise kaybeden Cim-Bom, ancak 12 puanı hanesine yazdırabildi ve 1 maç eksiğine rağmen 16 puanla lider durumda bulunan Bursasporun çok gerisinde 7.liğe yerleşebildi.

AZ ATTI, ÇOK YEDİ

Sarı-kırmızılı ekip, Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaardın sisteminde bir değişiklik olmamasına karşın geçen sezona göre çok daha az gol atıp, kalesinde ise daha çok gol gördü.

İyi bir başlangıç yaptığı geçen sezonun ilk 7 haftasında rakip fileleri 20 kez havalandıran, kalesinde ise 5 gol gören Galatasaray takımı, bu sezon ise ancak 10 gol atabildi ve ağlarında 8 gole engel olamadı.

AVRUPADA DA KAYIP

Galatasaray, bu sezon Spor Toto Süper ligin yanı sıra Avrupa kupalarında da düşüş yaşadı.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligine 2. ön eleme turundan başlayan sarı-kırmızılılar, gruplarda mücadele ettikten sonra, İspanyol ekibi Atletico Madride elendi. Atletico Madrid daha sonra kupada şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray, bu sezon ise Ukrayna ekibi Karpatyye boyun eğerek Avrupada sezonu erken kapadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.