banner2
Öne Çıkanlar Caner Koca Messi’ye rakip PTT 1 Ligde Haftanın Hakemleri açıklandı Alman İmparatoru Kısas

Gölcü diye alındı sakat çıktı

Şanlıurfaspor’un devre arası transfer döneminin son gününde sırf transfer yaptık diye Mersin İdman Yurduspor’dan alınan forvet oyuncusu Veysel Kılıç, aradan geçen 13 haftaya rağmen sakatlığından dolayı forma giyemedi.

 

Şanlıurfaspor’un devre arasında yaptığı transfer politikası taraftarlar tarafından büyük tepki topluyor. 2010-2011 Sezonun ilk yarısında forvet sıkıntısından dolayı hedefinden uzak kalan ve devre arasında da istediği transferleri gerçekleştiremeyen Sarı-Yeşilliler, son 4 haftaya girilmesine rağmen forvette büyük sıkıntılar yaşıyor.

 

İkinci yarıda oynadığı maçlarda da forvet sıkıntısından dolayı bir türlü gollerle tanışamayan Şanlıurfaspor’da kriz devam ederken taraftarlar devre arasında yapılan Veysel Kılıç transferinden dolayı yönetime ateş püskürdü.

 

Devre arası transfer sezonunun son gününde Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dinç tarafından Mersin İdman Yurduspor’dan transfer edilen Veysel Kılıç, sakat geldiği Sarı-Yeşilli ekipte halen bir maçta bile forma giymedi.

 

Bu duruma sinirlenen Şanlıurfaspor’lu taraftarlar, “Madem Veysel sakattı neden transfer edildi. Yazık her geçen yıl hayatımızdan gidiyor ama bir türlü takımımız başarıyı yakalayamıyor. Şanlıurfaspor’un parası boşu boşuna bu tür transferlerle heba ediliyor. En azından bundan sonra yapılacak olan transferlerde dikkatli davranılsın” sitemlerinde bulundular.

Uğur Budak / Sembol gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.