banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep harran mehmet ekinci kaza Türkiye

Direk düz olsaydı gol olurdu
Cumartesi akşamı oynanan derbi 2-2 biterken, Galatasaraylılar son dakikada kaçan galibiyete üzüldü. Fenerbahçeliler ise 2-0'dan maçın 2-2'ye nasıl geldiğini sorguladı.


Fenerbahçe taraftarı genel anlamda skorun nasıl 2-2'ye geldiğini ve takımlarının oyununu sorgularken, Galatasaraylılar ise son dakikada Baros'un direkten dönen topuna adeta isyan etti.


Spor medyası dün maçı bütün detaylarıyla tartışırken, Fotomaç Gazetesi'nden tuhaf bir iddia ortaya atıldı. Bugün derbi ile ilgili bir haber yapan gazete, 'şok bir detayı' bulduğunu iddia etti.Gazete haberinde, kale direğinin yamuk olduğu ve Baros'un şutunun bu yüzden ağlarla buluşmadığı, eğer kale direği olması gerektiği gibi düz olsa, Galatasaray'ın 10 yıl sonra Kadıköy'den 3 puanla ayrılacağı belirtildi.


Haberde ayrıca TT Arena'daki direkler de resimlerle gösterilerek, direklerin orada düz olduğu ama Saracoğlu'ndaki direğin ise yine resimlerle gösterilerek yamuk olduğu da yazıldı.


Değerli bir spor gazetemizin "Direk düz olsa gol" başlığı ile verdiği sansasyonel haber, bir anda ülke gündemine düştü. Biz neden bu haber değeri çok büyük olan durumu atladık diye hayıflanırken, topun gerçekten direkte patladığı Murat Akbaş'ın fotoğrafına bakmak geldi aklımıza. Keşke bakmasaydık, bizdeki fotoğrafa göre de, direklerden biri 20 santim kısa çıktı. Bu duruma göre Baros'un direkten dönen şutunu, Çek futbolcu ortaya değil de kendine göre sağ tarafa gönderseydi, top direğe bile çarpmadan gol olacaktı. Ancak ne diyelim "Çek aklı" işte, Türk gibi düşünemiyor. Sanırım bu gelişme sonrası UEFA, artık Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın elinden Avrupa Ligi Finali oynanmış bir stat unvanını alır ve gelecekte talip olacağımız Dünya ve Avrupa Şampiyonaları için bu stadı akredite etmez. Ayrıca bu haberi yapan gazetemizi de "Yılın lalesi" ödülü ile ödüllendirir. (Fanatik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.