banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Gaziantep Balıklıgöl Yukarı Koçlu Mehmet Tahir Güllüoğlu

ZAHİT, URFA ESNAFI İÇİN BİR ŞANSTIR

"Bugüne kadar değişik Sivil Toplum Kuruluşları ile Odaları ziyaret eden Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, ''Bizlere görev verilmesi halinde yapacağımız çalışmaları onlarla paylaştık. Bundan sonraki hedefimiz ise Haliliye ilçe esnafıyla kucaklaşma olacaktır. Dedi.

Zahit, ''Mustafa Aslan'la yaklaşık olarak 12 yıl merkez ilçede görev yaptığım sürede de hep beraberdik.  Fikirleri bizim önemlidir. Bizim adaylığımız kesinleşince tabi çalışmalarımız devam edecektir. Bu konuda projeler üzerinde de görüşmelerimiz devam edecektir. Burada genel görüş bizler hem köylerimizi geziyoruz, hemde şehir merkezimizi geziyoruz. Aday profili hem şehir merkezine hitap edebilmeli, hemde kırsal kesimleri hitap etmeli bu anlamda en önemlisi ise insanların ulaşılabilir olmasıdır. Bizler bunun sınavını yaklaşık olarak 12 yıl boyunca AK Parti Merkez ilçe başkanlığı olarak bu sınavı iyi verdiğimizi düşünüyoruz. Bunu da halkın görüşüne, iradesine bırakıyorum. Netice de son sözü halk verecektir, Partimiz verecektir. Herşeyin hayırlı olmasını diliyoruz şeklinde konuştu.

S.S Şanlıurfa Evren Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi başkanı Mustafa Aslan ise, yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, ''Mustafa Zahit başkan uzun yıllardır merkez ilçe başkanlığı yapmış bir kardeşimizdir. Zahit gibi kardeşlerimize aday verildiği zaman bana göre Şanlıurfa memnun kalacaktır. Çünkü Mustafa Zahit Şanlıurfa esnafı için bir şanstır ve sorunların çözümü noktasında katkı sağlayacağını biliyorum. Şanlıurfa'nın beklentisi bu sorunları çözecek adayın olmasıdır. Mustafa Zahit kardeşimizde onlardan biridir. Bizler adaylık sürecinde çıkmış olduğu bu yolda daima başarılar diliyoruz.'' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.