banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Urfalı muhacirlerden Celalettin Güvenç'te destek mitingi VİDEO

 

Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Başbakan Erdoğan'a destek mitingi düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde ilk olarak seçim sürecinin hayırlara vesile olması için mevlit okutuldu. Mitingde konuşan Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Resul Korkmaz, 2014 yerel seçimlerinde Başbakan Erdoğan'ın göstereceği adayın yanında olacaklarını söyledi.

Halka hitaben konuşan Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Korkmaz, şunları söyledi: "Şanlıurfalı muhacir ve ensarlar olarak 2006 yılında Şanlıurfa Muhacirler Derneğini kurduk, derneğimizi kurma amacımız Allah Resulünün sünnetini yerine getirmek, dayanışmayı, birliği ve beraberliği sağlamak. Bizim gaye ve amacımız fisebilillahtır, Allah'ın rızasını kazanmaktır, yarınki neslimize güzellikler ve güzel miraslar bırakmaktır ve hayırlı işlerde vesile olup insanların duasını almaktır. Tabi bunlar tebessümle olur insanlara bir tas su ikram etmekle olur, sadaka vermekle olur, hakkı ve hakkaniyeti sağlamakla olur. İşin ehlini yapanlara adaletli insanlara destek çıkıp onlara yardımcı olmakla da olur." Sayın Başbakanın Dünya lideri bir insan olduğunu anlatan Korkmaz, şöyle konuştu: "Şuana kadar yaptıkları zaten bizler için çok anlamlı, eskiden İMF'ye elimiz bağlı giderdik şimdi ise omuzlarımızı sallayarak gidiyoruz. Neden Başbakanımız biraz dişinizi sıkın dedi ve çok şükür bu duruma geldik. Bu nedenle Şanlıurfa'mız da Sayın Bakanımız geldi ve Urfa'ya 400 proje dedi ve çok şükür bunları tamamladı bazıları bitmek üzere."

Yerel seçimlerde kim olursa olsun Ahmet ya da Mehmet fark etmediğini anlatan Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim için Sayın Başbakanımız kimi derse desin hakkaniyetten yana olunca biz her zaman yanında olacağız, Seçim sürecidir herkesin görüşü farklıdır, kimse dolduruşa fitnelere gelmesin ve doğruluk ve kardeşlik içerisinde bu seçim yaşansın.Bu memleket hepimizin yarın evlatlarımızın bize hesap sormamak için,haklarını sormamak için biz doğrudan yanayız,bu memlekete kim bir taş üstüne koymuşsa şimdiye kadar Allah onlardan razı olsun.Şimdi yerel seçimlerde aday olacak olan Başkan olacak olan bir enkaz alacak bunu da düzeltmek hiç kolay değil ama Sayın Başbakanımız sayesinde bu enkaz yarın Dünyanın New York'u olacaktır.Bu nedenle biz, Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Başbakanımızın yanındayız, kimi aday gösterirse göstersin hakkaniyetten yana doğruluktan yana yanlarında olacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.