banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

ŞUKAD'tan Başkan Çiftçi'ye ziyaret

Şanlıurfa Kadınlarını Kalkındırma Derneği (ŞUKAD) Başkanı Vildan Polat ve üyelerden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat çiftçi’ye ziyaret.

Karaköprü Belediye binasında Başkan Nihatçift’çiyi ziyaret eden dernek üyeleri AK Partili Nihat Çiftçi ile görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren ŞUKAD Başkanı Vildan Polat; Şanlıurfa’da ortaya çıkan sorunlar elbette bizleri de ilgilendiriyor. Bu anlamda kurumlarımızı ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Bilindiği gibi bağımsız belediye başkanı Nihat Çiftçi, AK Partiye geçmesi bizleri memnun etti. Çünkü güzel işlere imza atan AK Parti ile Karaköprü için çalışan Belediye Başkanı Nihat bey daha iyi hizmetlerde bulunacak. Bu anlamda Belediye Başkanı Nihat beyi tebrik ediyoruz. Çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise; “Duyarlı bir dernek olmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ziyaretiniz için de teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.