banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber mustafa Urfa Balıklıgöl Sivas 4 Eylülspor Rogers Kassım Mato

MÜSİAD ve TMMOB’dan Zahit’e Destek

Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve MÜSİAD yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Mustafa Zahit, “Bilindiği gibi 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimle Şanlıurfa'mız büyükşehre taşınmış olacak. Bu nedenle büyükşehir olmanın güzellikleri var. Büyükşehir olmasından dolayı da 3 yeni ilçemiz kuruldu. Yeni kurulan Haliliye ilçe Belediye başkan aday adaylığına talibim. İlçe belediye başkanlığı seçiminde başkanın yanı sıra kurulacak ekip de önemlidir ve ilk seçim olması hesabıyla kadroların oluşturulması söz konusudur. Özellikle Haliliye'ye belki, 10-20 yıl hizmet verecek kadrolar belirlenecek. Bu nedenle, bu seçim önemlidir. Haliliye ilçe belediye başkan aday adayı olarak destek aramak sürecinde geziyoruz. Tüm Şanlıurfa'lı ve Haliliye'li hemşerilerimizi dolaşıyoruz. Bizler Haliliye ilçemiz için gövdemizi taşın altına koyduk. Bizler Haliliye ilçemiz için çok iyi hazırlandık, dersimize iyi çalıştık. AK Parti gibi Türkiye'nin en büyük partisinde 12 yıllık bir deneyimim oldu. Bu deneyimlerimizi Haliliye ilçemizde halkımıza hizmet ederek, Haliliye'yi, Haliliye yapacağımıza inanıyor ve Haliliye ilçemizin ilk mimarı olmak istiyoruz.'' Dedi.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ise, ''Haliliye ilçe Belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit daha önce merkez ilçe başkanlığı yapmış bir kardeşimizdir. Partinin kuruluşundan bugüne kadar zaten kendisini tanıyoruz. Belediye başkanlığı süreci başlamasından dolayı, Mustafa Zahit kardeşimizde Haliliye ilçe belediye başkanlığına aday adayı olmaya karar vermiş ve müracaatını yapmış. Bizler bu gibi genç arkadaşların müracaatlarını çok olumlu karşılıyoruz. Genç arkadaşlarımızın elini taşın altına koyup, ben bu göreve talibim söylemesi bizleri memnun ediyor. Bizlerde MÜSİAD olarak elimizden geldiği kadar genç kardeşimize destek olmaya çalışacağız.'' Dedi.

Haliliye ilçe belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit MÜSİAD ziyaretinden sonra, yeni seçilen TMMOB Mimarlar Odası Şanlıurfa Temsilcisi Uğur Beyazgül'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Samimi bir havada geçen ziyarette bir konuşma yapan Haliliye İlçe belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit, ''Geçtiğimiz günlerde Mimarlar Odasının seçimi oldu. Bu seçimde çok değerli başkanımız Sayın Uğur Beyazgül seçildi. Buradan başkanımızı ve yeni yönetimini tebrik ediyoruz. Başkan Uğur Beyazgül geçmiş dönemlerde de iyi bir siyaset adamıdır. Belediyecilikten gelen aynı zamanda il genel meclis başkanlığı yapmış, halen il genel meclis üyeliğini devam etmektedir. Bu anlamda bizler birlikte siyaset yaptık. Şanlıurfa için önemli bir siyaset adamıdır. Şehir yapılanması ile ilgili Şanlıurfa'nın değerlerini, dokularını çok iyi bilen dostumuzdur. Bizlerde Haliliye ilçe belediye başkan aday adayı olmamız nedeniyle Haliliye ilçemizdeki yapılaşma, cazibe merkezleri gibi çok önemli bilgi alış, verişinde bulunduk.'' Dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TMMOB Mimarlar Odası Şanlıurfa Temsilcisi Uğur Beyazgül ise, ''Merkez ilçe başkanımız Sayın Mustafa Zahit kardeşimiz Mimarlar Odasını ziyaret ettiler. Merkez ilçe başkanı iken daima Mimarlar Odasının yanında olup bizleri desteklediler. Haliliye ilçe belediye başkan aday adayı olduğunu duyduğumuz için çok sevindik. Bu yolda kendisine başarılar diliyor, bu işi layıki ile yapacağına inanıyor, Mimarlar Odası olarakta her zaman yanında olacağımızı belirtmek isteriz.'' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.