banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Kasım Gülpınar Şanlıurfa’da temaslarda bulundu
Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile beraber AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz ve AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelikle beraber Şanlıurfa’da temaslarda bulundu.

 

Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile AK Parti heyeti ilk olarak 500 yataklı Şanlıurfa Devlet Hastanesi Başhekimi Abdülkadir Yetişgin’i ziyaret bir süre görüştü. Daha sonra hastanede hastaları ziyaret ederek sorunlarının olup olmadığını sordu.

 

Buradan ayrılan Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile AK Parti heyeti Bedensel Engelliler Derneğine geçerek Dernek Başkanı İbrahim Tapışık ve üyelerle sohbet etti. Engellilerin istihdamına yönelik olarak yapılacak olan sınava katılan engellilerin devlet bünyesinde istihdam edileceğini belirten Gülpınar; “Maalesef şimdiye kadar kurumlar engellilere yönelik yeterince çalışmalarda bulunmamışlar. İlk kez hükümetimiz tarafından geniş çaplı düzenlemelerle engelli kardeşlerimize yönelik sosyal ve ekonomik faaliyetler yürütülüyor” dedi.

Başkan İbrahim Tapışık ise Milletvekili Kasım Gülpınar’ın seçimden önce geldiği gibi seçimden sonrada kendilerini unutmadığını söyleyerek ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirtti.



Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile AK Parti heyeti buradan DEDAŞ'a geçerek DEDAŞ müdürü Aziz Gündüz ile bir süre görüştüler. Şanlıurfa’nın elektrik sorunlarının konuşulduğu toplantıdan sonra Özel İdare’ye geçip burada Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve müdürlerden çalışmalarla ilgili brifing aldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.